DDZZ dankt zijn sponors:

Show Waterballet

zaterdag, 30. november 2019 - 22:00

SHOW 2019: HAPPILY EVER AFTER

Voor deze waterballetshow hebben we opnieuw ons uiterste best gedaan om jullie van een prachtig decor te voorzien! De Disneyfiguren zijn volledig met de hand gemaakt door Ann Vergult, waarvoor we haar nog eens extra willen bedanken! Omdat we niet zouden willen dat zij zomaar onder het stof terecht komen, hebben we een actie op poten gezet voor De Warmste Week.

Vanaf 12/11/2019 kunnen jullie een bod doen op (elk van) de figuren via volgende link: https://www.2dehands.be/u/de-zomergemse-waternimfen/33458164/ . De opbrengst gaat naar een goed doel, namelijk: Kom op tegen Kanker.

Kanker is iets waar we jammer genoeg allemaal mee in contact komen. Of het nu bij jezelf, een familielid, een goede vriend of een kennis is. Juist omdat het iets voor iédereen is, hebben we gekozen om hiervoor ons steentje bij te dragen.

Wil je graag een aandenken aan onze schitterende show, of ken je iemand / een bedrijf / een school / een crèche / … waar één (of meerdere) van deze Disney figuren een mooie plek zouden krijgen? Vraag hen dan zeker om eens een kijkje te nemen! Op 30/11/2019 wordt de actie afgesloten.


https://dewarmsteweek.be/acties/disneyfiguren-voor-het-goede-doel
https://dewarmsteweek.be