top of page

Zwemmen goede doel

Elk jaar organiseren wij zwemmen voor het goede doel! 

Tijdens deze activiteit kan iedereen zich laten sponsoren om een zo groot mogelijke afstand af te leggen voor een goed doel.

In 2024 zal er gezwommen worden voor Ten Dries in Landegem. Ten Dries biedt een geïntegreerd aanbod van scholen buitengewoon kleuter-, lager- en secundair onderwijs en een multifunctioneel orthopedagogisch centrum voor begeleiding, therapie, medische en verpleegkundige ondersteuning, dagopvang, en verblijf.

Wil je ook meedoen?

De bedoeling is dat elk kind een sponsorkaart koopt en met die kaart rondgaat bij vrienden, kennissen en familie om zoveel mogelijk geld op te halen. De dag zelf lever je de sponsorkaart (samen met het geld) in en probeer je in 3 uur zoveel mogelijk meters te zwemmen waarvoor je ook een diploma krijgt. Ideaal om je langeafstandsbrevet te behalen of je oude te verbeteren.

Na het zwemmen mogen de kinderen een attentie kiezen als dank voor hun inzet!

Hier kunnen de kinderen van de cursussen wel aan deelnemen! Zij krijgen dan  gewoon les (en zwemmen geen lange afstandsdiploma), maar mogen evengoed iets leuks kiezen als dank voor hun inzet bij het inzamelen van centjes voor het goede doel.

Wanneer? 

11u-14u Zaterdag 16 maart 2024

Prijs

Sponsorkaarten zullen worden aangeboden vóór en na de zwemlessen voor 3€.

Kaarten zijn beschikbaar in de inkomhal of vraag er naar bij de vlinders vanaf 19 februari.

bottom of page