top of page

MEMORIAL

KELLY VAN HYFTE / RUTH MOUTON

Kelly Van Hyfte was een competitiezwemster in onze zwemclub, die in 1996 overleed.

Om haar te gedenken, werd jaarlijks een competitiewedstrijd georganiseerd die haar naam droeg: de Memorial Kelly Van Hyfte.

Om organisatorische redenen was het na de verbouwingen in ons zwembad echter niet meer mogelijk een officiële wedstrijd te organiseren. 

In 2011 werd daarom de memorial samengevoegd met het alom bekende ‘ploegenspel’ tot het Zwemfeest Memorial Kelly Van Hyfte.

De mix van deze twee activiteiten resulteerde in een leuke avond met tal van activiteiten, waarbij knotsgekke opdrachten werden aangevuld met 'proevertjes' van onze drie afdelingen (waterpolo, kunstzwemmen en competitiezwemmen).

Op 24 oktober 2012 verloren wij Ruth Mouton door een tragisch ongeval. Ruth was een altijd goedlachse jongedame die opgroeide bij de competitieafdeling van DDZZ en later doorgroeide tot waterpolospeelster, redster en vooral een graag geziene trainster in onze zwemclub.

Net omdat zij zo goedlachs was en affiniteit had met alle onderdelen van het zwemfeest, werd besloten om het zwemfeest ook aan haar op te dragen. Bij haar stond plezier maken immers steeds met stip op één.

Op die manier hopen wij Ruth en Kelly blijvend te herinneren.

We hopen er samen met jullie een spetterende avond van te maken.

Wie en wanneer

Alle leden van de club behalve voor de zwemmertjes van de peuters en kleuters ("leren zwemmen"). Om het voor alle zwemmers zo aangenaam mogelijk te maken en geen overbevolking te hebben beperken we het aantal inschrijvingen tot 80! Wees er dus snel bij. 

We starten om 19u en voorzien het einde rond 22u. 

Wat

Het wordt een knotsgekke avond met spannende en leuke opdrachten! Aspecten uit verschillende watersportdisciplines komen aan bod maar plezier staat centraal. We nemen het in verschillende ploegen tegen elkaar op en bovendien zijn er mooie prijzen te verdelen! Elke zwemmer gaat naar huis met een aandenken en krijgt na het zwemmen een hapje en een drankje aangeboden. 

Kostprijs

  • 2€ per kind.

Inschrijven

De datum van de volgende memorial is nog niet bekend. Je kan je dus ook nog niet inschrijven

bottom of page